Williams Mclarnu: Sponzorjev ne damo brez boja

0

Claire Williams, vodja legendarne britanske ekipe Williams je šefu Mclarna Zaku Brownu poslala jasno sporočilo, da naj se v Wokingu izogibajo njihovih pokroviteljev.

Mclaren se zaradi slabih rezultatov v zadnjih treh sezonah že dlje časa sooča s pomanjkanjem pokroviteljev. Mclaren je pred kratkim sicer sklenil partnerstvo z brazilsko naftno društvo Petrobras, Brown pa je že večkrat poudaril, da si v Wokingu prizadevajo, da bi v kratkem pridobili še dodatne pokrovitelje.

Potem, ko je postalo jasno, da Martini s prihodnjim letom zapušča tako Williams, kot Formulo 1, so se pojavile govorice, da naj bi si pri Mclarnu želeli na svojo stran pridobiti še nekaj sponzorjev konkurenčnega moštva iz Grova.

Vodja legendarnega moštva Claire Williams je ob tem v Woking poslala jasen signal, da se pri Williamsu svojih partnerjev ne nameravajo zlahka odreči.

“Menila sem, da obstaja med Williamsom in Mclarnom dogovor, da tega nikoli ne bomo počeli. Prepričana sem, da sta ga Frank (Williams) in Ron (Dennis) zagotovo imela.”

[su_quote]Dejstvo pa je, da gre za surov posel, kjer vsi zastopajo lastne interese. Naša naloga je torej, da naredimo vse kar lahko in prepričamo naše partnerje, da ne prestopijo h konkurenčni ekipi. To je naša odgovornost. Če bodo kljub temu odšli bom čutila osebno odgovornost, da nismo opravili svoje naloge. Zak lahko poizkusi, a opozarjam ga, da se partnerjem ne odrečem tako zlahka, saj je od njih odvisno naše preživetje. Williams se svojim pokroviteljem ne bo odrekel brez boja.[/su_quote]

Williams in Martini po sezoni končujeta sodelovanje

Williams FW41: Evolucija v pravo smer?

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje