Raikkonen: Ferrari je močan

1

Kimi Raikkonen je bil po najhitrejšem času zadnjega dneva testiranj s formo svojega Ferrarija SF71H zadovoljen in meni, da ima Scuderia dober paket s katerim lahko optimistično zrejo v novo sezono.

Raikkonen, ki je zaradi bolezni izpustil pomemben del zadnjih predsezonskih testiranj je ob koncu postavil najhitrejši čas in brez  težav prevozil 157 krogov. Finec je z napredkom, ki so ga storili pri Ferrariju zadovoljen, a z napovedmi ostaja previden.

[su_quote]Menim, da imamo, gledano v celoti, močan paket. Razumljivo vselej obstajajo stvari, ki jih lahko izboljšamo, kar pa je razumljivo, če se želiš boriti za zmage. Definitivno je zelo zanesljiv, videli pa bomo kako hiter bo na posameznih stezah. Tukaj je zaradi novega asfalta težko delati kakšne primerjave. Sicer sem sam izgubil nekaj časa v bolidu zaradi različnih težav, a vremena se ne da spremeniti in včasih pač zboliš.  V vsakem primeru pa je bil zadnji dan zelo pozitiven. Občutek v bolidu je bil dober, ali je to dovolj pa bomo izvedeli kmalu. Zaenkrat je bolid zanesljiv in občutek pri vožnji je dober.[/su_quote]

Kimi testiranja končal na vrhu, Alonso na drugo mesto

guest

1 Komentar
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
simon

ja upajmo da res