Hamilton: Lahko premagam kogarkoli

0

Aktualni svetovni prvak Lewis Hamilton bo v letu 2018 branil naslov, ki ga je suvereno osvojil v lanski sezoni. Britanec si v prihajajoči sezoni želi še nekoliko več napetih bojev, hkrati pa poudarja, da lahko premaga vsakogar. 

“Več izzivov, kot moraš premagati slajši je na koncu uspeh. Svoje tekmece si želiš na najvišjem možnem nivoju, kar pomeni da moraš tudi sam pokazati prav vse česar si sposoben. To je nekaj, kar te izpopolni, kot dirkača.”

Na vprašanje ali pričakuje, da ga bo v letošnji sezoni resneje izzval mošteni kolega Valtteri Bottas je Hamilton odgovoril:

Ne, ne pričakujem, da bo letos težje, kar pa nima ničesar opraviti z Valtterijem. Enako bi trdil za vsakega nasprotnika. Zagotovo je Valtteri bolje pripravljen, kot je bil lani. Spoštujem ga, kot tudi vse ostale top voznike, a tudi sam sem v popolni pripravljenosti. Vselej moraš verjeti, da si najboljši. Tudi ko gre Roger Federer na igrišče ga navdihuje ideja, da lahko premaga nasprotnika. Enako je v dirkanju. 

Vem, da v kolikor dam vse od sebe ne bi smel imeti težav. Ko sem fizično in mentalno pripravljen lahko premagam vsakogar. Nikoli ne razmišljam o slabostih svojih tekmecev, temveč izključno o svojih prednostih. 

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje