FORMULA 1 2018: DVOBOJI MED MOŠTVENIMI TEKMECI – 2.del

5

V Formuli 1 velja nenapisano pravilo: Če želiš dirkati z ostalimi moraš najprej premagati moštvenega kolega. Formula 1 nam bo tudi v sezoni 2018 postregla z izjemno zanimivimi dvoboji moštvenih tekmecev, dirkači pa se bodo podali v neizprosen boj za primat znotraj lastne ekipe.

V tokratnem videu prispevku bomo torej govorili o internem boju za prevlado in razmerjih moči znotraj ekip Renault, Toro Rosso, Mclaren, Haas in Sauber.

Formula 1 2018: Dvoboji med moštvenimi tekmeci

guest

5 Komentarji
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Hamertime

Smešna izjava Alonzo je že dolgo ni več top voznik in nikoli ni bil glede izjave kak zna on prehitevati boril se je z Ferrari za prvaka peto mesto bi bilo dovolj pa je celo dirko vozil za Rusom Vitaly Petrov Caterham toliko kako zna prehitevati. In tudi ta sezona bo porazna lansko sezona je bil drugi voznik dosti boljši pa je imel vse naj v dirkalniku.

SimonJazbec

Naslove ima, plačan je kot top voznik, pa mislim, da lahko samo konec te sezone rečeva ali je še ali ne več. Vsekakor letos izgovorov ne bo imel…

Hamertime

Točno se strinjam lp

Marros

Hamertime. Kot prvič nisem Alonsov fan. Toda poizkušam biti realen. Če najprej rečeva nekaj o tisti dirki ko je bilo potrebno samo peto mesto. Finale 2010? Je tako. No kot prvič Petrov takrat ni vozil Caterhama. Vozil je Renaulta, ki ni bil ravno podhranjen bolid. Petrov tudi v resnici ni bil brezveznjak. Lahko je potegnil tu pa tam. Sedaj pa glede Alonsa. Je top voznik. Pa pika. Zakaj? Ne bom govoril o naslovih prvaka. Toda tisti, ki je lahko dosegel pole position, eno tretje mesto in 26 točk v sezoni 2009 s takratnim Renaultom je top voznik. Voznik in avto… Preberi več

ewzkgx

Točno tako, jaz še vedno trdim, da bi nesel Vettla v istem dirkalniku…