Boullier: Cilj Mclarna so zmage

0

Šef ekipe Mclaren Eric Boullier je priznal, da pri legendarnem moštvu iz Wokinga v novi sezoni ne bodo zadovoljni zgolj z uvrstitvami na oder za zmagovalce, saj so Mclarnov edini cilj uvrstitve na najvišjo stopničko.

Po triletni agoniji s Hondinimi pogonskimi sklopi, apetiti v Wokingu zagotovo naraščajo. Mclarnu bo v letošnji sezoni pogonske enote dobavljal Renault in kljub temu, da so pri francoskemu proizvajalcu poudarili, da se bodo bolj osredotočili na zanesljivost svojih agregatov, je Boullier pred novo sezono optimističen.

[su_quote]Renault je imel ob koncu lanske sezone veliko težav z zanesljivostjo, zato povsem razumem njihovo usmeritev. Jasno je, da morajo nekoliko več časa posvetiti zanesljivosti, kot pa denimo Ferrari ali Mercedes. Kljub temu pa smo zaenkrat zelo zadovoljni z našim partnerstvom, saj odlično sodelujemo. V sezono vstopamo pripravljeni, kot smo lahko, na testiranjih pa preizkušamo še zadnje podrobnosti. Določene stvari je potrebno še dodelati, ali modificirati, toda s tem so soočena vsa moštva.[/su_quote]

Na vprašanje ali bi bili pri Mclarnu zadovoljni že z nekaj uvrstitvami na stopničke pa je Boullier za časnik AS povedal:

[su_quote]Ne, nikakor. Cilj Mclarna so zgolj in samo zmage, seveda pa je potrebno še nekoliko počakati, da vidimo kje se nahajamo v primerjavi z ostalimi. Dejstvo pa je, da si Mclaren želi zmagati, saj so zmage del Mclarnove identitete.[/su_quote]

Alonso: Mclaren-Renault je odlična kombinacija

Alonso navdušen nad izjemnim potencialom Mclarna MCL33

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje