Vettel: Na zanima nas kaj počnejo ostali

0

Sebastian Vettel je bil po prvem preizkusu novega Ferrarija zadovoljen, hkrati pa poudaril, da zaradi neugodnih vremenskih razmer primerjave z ostalimi moštvi še niso možne.

Nemec je drugi testni dan v Barceloni zaključil z najhitrejšim časom, hkrati pa odpeljal še zavidljivih 98 krogov. Vettel je bil po prvem dnevu v Ferrariju SF71H zadovoljen, hkrati pa poudaril, da je za napovedi še prezgodaj.

Sebastian Vettel – Ferrari SF71H

[su_quote]Čas kroga danes ni bila najpomembnejša stvar temveč dejstvo, da smo v teh zahtevnih razmerah brez težav opravili skoraj 100 krogov. To je primarni cilj na katerega se ta trenutek osredotočamo, medtem ko bo iskanje hitrosti prišlo na vrsto kasneje. Zaenkrat vse poteka gladko in lahko rečem, da bolid deluje brez težav dejstvo pa je, da se v razmerah kot smo jih imeli danes redko dirka z bolidi Formule 1. Temperature so bile cca 4-5°C nekaj časa pa je celo snežilo. Posledično smo se vsi soočali s težavo kako spraviti pnevmatike na delovno temperaturo. Glede na to, da je veliko hladneje kot lani, hkrati pa je na stezi še povsem nova podlaga, je nemogoče delati kakršnekoli primerjave. Zaenkrat se osredotočamo zgolj nase in nas ne zanima kaj počnejo ostali.[/su_quote]

Vettel najhitrejši v ledeni Barceloni

Raikkonen po prvem dnevu testiranj: Bolid je dober, vreme ne…

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje