Verstappen: Halo je zelo grd

0

Max Verstappen je pred začetkom nove sezone v Formuli 1 dejal, da ni navdušen nad dejstvom, da bo njegov Red Bull opremljen z izjemno grdim sistemom Halo.

Red Bull bo nov bolid predstavil v ponedeljek v Milton Keynesu in medtem, ko se Nizozemec že zelo veseli, da bo izvedel kako konkurenčen bo novi RB14 hkrati priznava, da z nekaterimi dirkaškimi kolegi ne deli navdušenja nad novim varnostnim sistemom.

[su_quote]Halo bo izgledal zelo grdo in priznam, da se tega ne veselim. Če to zanemarimo pa upam, da bo RB14 izgledal odlično in predvsem, da bo izjemno hiter. Upam, da bo bolid sam po sebi velik korak naprej in bomo konkurenčni že na začetku sezone, da nam ne potrebno ponovno loviti ostalih, kot se je to zgodilo lani. To je za nas najbolj pomembno.[/su_quote]

Verstappen je hkrati zaskrbljen, da bodo zaradi sistema Halo kaznovani višji in težji dirkači, kot je tudi sam, hkrati pa poudarja, da to ne bo spremenilo njegovega režima treninga in priprav na novo sezono:

[su_quote]Halo je zelo težak in to mi zagotovo ne bo šlo v prid, saj sodim med višje in morda nekoliko težje dirkače. Zaradi tega pa ne bom spreminjal treninga in izgubljal težo, saj se na dirkah ne bi počutil dobro.[/su_quote]

Višina in teža dirkačev Formule 1

Hulkenberg: Halo izgleda neumno

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje