Tommy Hilfiger bo oblačil Mercedes

0

Pri moštvu Mercedes so potrdili, da so sklenili komercialno partnerstvo z znano blagovno znamko oblačil Tommy Hilfiger.

Blagovna znamka, ki je v lasti ameriške korporacije PVH, bo za člane ekipe Mercedes izdelovala službena oblačila. Tommy Hilfiger bo srebrnim puščicam tako zagotovil tako dirkaška, kot potovalna oblačila, hkrati pa bodo poskrbeli tudi za zaposlene v tovarni in pisarnah.

Znameniti Tommy Hilfiger logotip bo na novem Mercedesu W09 EQ Power+ debitiral na uradni predstavitvi novega bolida, ki bo 22. februarja.

Šef moštva Toto Wolff je ob sklenitvi partnerstva povedal:

“Navdušeni smo, da se bo znamka Tommy Hilfiger vrnila v svet motošporta prav z ekipo Mercedes.”

“Vselej je lepo oznaniti novo partnerstvo, še posebej ko se gre za tako pomembno področje, kot je podoba celotnega moštva.”

“Prepričan sem, da bo našemu moštvu prineslo še dodatno energijo in z nestrpnostjo pričakujemo, kako nas bodo pri Tommy Hilfiger oblekli.”

Pot modnega podjetja se je v Formuli 1 pričela leta 1991, ko so sodelovali z ekipo Lotus in nato nadaljevala še celotno desetletje.

Tudi znani modni oblikovalec Tommy Hilfiger je bil nad vrnitvijo svoje znamke navdušen:

“Od trenutka, ko sem bil prvič prisoten na dirki Formule 1 sem absolutno očaran nad svetom motošporta.”

Vrnitev v Formulo 1 z najboljšo ekipo na svetu je najboljši možni način za preplet mode in motošporta. Mercedes je moštvo z veliko strastjo in tekmovalnim duhom. Zelo se veselim našega sodelovanja v prihodnjih letih.

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje