Stroll: Hamilton je zdržal vse pritiske, Vettel je podlegel

0

Lance Stroll je navdušen nad dirkaškimi predstavami svetovnega prvaka Lewisa Hamiltona in razkriva, da mu Britančeve vožnje služijo, kot inspiracija na njegovi nadaljnji dirkaški poti.

Stroll stopa v svojo drugo sezono v Formuli 1 in bo v letu 2018 izkušenejši dirkač moštva Williams, saj se mu bo v Grovu pridružil novinec Sergey Sirotkin.

Kanadčan je v pogovoru za Daily Express razkril, da je navdušen nad dirkaškimi sposobnostmi Lewisa Hamiltona in dodal, da si želi v prihodnosti tudi sam doseči nivo dirkanja, ki ga je zmožen štirikratni svetovni prvak:

“V lanskem boju za naslov prvaka smo lahko vsi videli, kako dobro se Lewis sooča z vsemi obremenitvami. Vettel ni zdržal hudega pritiska, Hamilton pa je bil nezaustavljiv, kljub temu, da je imel Mercedes na nekaterih stezah, kar nekaj težav.”

“Iz bolida je iztisnil absolutno vse in osvajal točke, ko je bilo to potrebno. Skozi celotno sezono je bil izredno konstanten in osredotočen na svoj cilj.”

“O njegovih predstavah lahko rečem le: “Kapo dol”. Nedvomno si zasluži vse kar je dosegel, njegov talent pa je izjemen. Če bi v svoji karieri dosegel zgolj polovico njegovih uspehov, bi bil super zadovoljen.”

Stroll: Denar odpira vrata

Villeneuve: Williams je svojo dušo prodal Strollovim milijonom

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje