Prihaja F1 TV-PRO – Uradni streaming v štirih jezikih

2

Formula 1 tudi uradno najavlja F1 TV-Pro, spletno platformo, ki bo gledalcem ponujala spletne prenose dirkaških vikendov Formule 1 in bo na voljo ob začetku sezone 2018.

Novi lastniki Liberty Media so danes prvič uradno razkrili podrobnosti težko pričakovane streaming platforme s katero Formula 1 odpira novo poglavje na področju prenosov najhitrejšega športa.

Platforma bo gledalcu omogočila ogled vseh prostih treningov, kvalifikacij in dirk v živo, hkrati pa si bo lahko vsak naročnik, ob konvencionalnem prenosu, izbral še kamero z bolida posameznega dirkača, ki ga želi spremljati. Poleg prenosov dirkanja v Formuli 1 bodo na voljo tudi prenosi podpornih serij v okviru dirkaškega vikenda, torej dirk Formule 2, serije GP3 in prvenstva Porsche Supercup.

Tekom sezone bodo prenosi na voljo v štirih jezikih (angleški, nemški, francoski in španski), na začetku pa platforma na voljo v več kot 20. državah po svetu. Zaenkrat potrjene države so Nemčija, Francija, Zda, Avstrija, Madžarska, Španija, Belgija in večina držav latinske Amerike. Za F1 TV-Pro bo potrebno mesečno odšteti od 8-12 ameriških dolarjev, odvisno od standarda določene države.

Do platforme bo možno dostopati tako iz osebnih računalnikov s spletno povezavo, kot tudi s pomočjo TV in mobilnih aplikacij (Amazon, Android, Apple).

Uradni streaming Formule 1 naj bi stal 7€ na mesec

Podrobnosti F1 “streaming” platforme prihajajo na dan

guest

2 Komentarji
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Mitja

Sam sem vedno gledal prenose na Rai televiziji. Komentatorji, če se ne motim, so bili 3 v studiu, od tega en bivši dirkač Ivan Capelli, ter 2 v boksih. Vedno so komentirali zanimivo in so še najbolj dolgočasno dirko naredili gledljivo. Z RTL in ORF si ne morem kaj pomagat, ker je znam jezika. Tako da mogoče celo obstaja možnost da bi plačal teh cca 7€.
Me pa kot F1 navdušenca prejšnih obdobij žalosti, da ni bilo podobne storitve že prej, ko bi bilo še boljše pogledat kamero na bolidu določenega dirkača.
Kakorkoli, pustimo se presenetit kako bo.

MilanF1

Ja tega ni bilo zaradi bernija in njegovih zablod