Mercedes pripravljen na napad Mclarna in Renaulta

0

Pri moštvu Mercedes pred novo sezono Formule 1 ničesar ne prepuščajo naključju in so pripravljeni, da jih bo tokrat ogrožalo še več ekip.

Svet Formule 1 v prihajajoči sezoni pričakuje velik napredek Mclarna, ki bo po treh letih končno dirkal s konkurenčnimi pogonskimi sklopi in tega se zavedajo tudi v taboru aktualnih prvakov.

Šef Mercedesa Toto Wolff je za Motorsport.com povedal, da pri Mercedesu nikakor ne spijo na lovorikah:

[su_quote]Formula 1 je elitni razred motošporta, kjer je potrebno spoštovati prav vse ekipe in dirkače. Tako Ferrari, kot tudi Red Bull, Mclaren in Renault jemljemo izjemno resno, presenetijo pa lahko tudi ostali. Želimo ostati skromni in pričakujemo močno konkurenco vseh omenjenih ekip, toda če nam bo ponovno uspelo povezati vse točke, bomo tudi v letu 2018 zmagovali. V kolikor nam to ne uspe, preprosto nismo opravili svoje naloge.[/su_quote]

Wolff hkrati poudarja, da je Ferrari že lani resno ogrozil prevlado srebrnih puščic, enako pa od Scuderie pričakuje tudi v letošnji sezoni:

[su_quote]Ferrari je imel že lani odličen bolid in verjetno so izmed vseh moštev storili največji korak naprej. Ponosen sem na reakcijo našega moštva, saj smo zmagali 11 dirk proti petim Ferrarijevim in štoparica nikoli ne laže. Pričakujemo pa, da bo Ferrari v letošnji sezoni še nevarnejši.[/su_quote]

Mercedes bo v 2018 lovil Ferrarijev rekord

Wolff: Imamo najmočnejši in najučinkovitejši motor v zgodovini dirkanja

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje