Mclaren in Dell v skupno informacijsko prihodnost

0

Pri Mclarnu so oznanili večletno partnerstvo z informacijskim gigantom Dell Technologies. Izvršni direktor Mclarna Zak Brown meni, da je partnerstvo z Dellom dokaz, da se moštvo iz Wokinga vrača na sam vrh motošporta. 

Dell bo v prihodnjih letih skrbel za tehnološko opremljenost vseh podjetij skupine Mclaren, vključno z dirkaškim oddelkom, hkrati pa bo skrbel tudi za Mclarnov eSports projekt “world’s fastest gamer”.

Zak Brown je ob sklenitvi sodelovanja povedal: 

“Partnerstvo, ki smo ga sklenili s podjetjem Dell presega tradicionalne sponzorske modele. Skupaj želimo orati ledino na področju informacijske tehnologije in tehničnih inovacij. ”

“Formula 1 je neizprosno okolje in Dellove kapacitete nam bodo omogočile, da bomo lahko svoje delo opravljali na najvišjem nivoju. Posebej se veselimo sodelovanja na tehnološkem področju, saj le to ponuja nešteto možnosti. To partnerstvo kaže na velike ambicije Mclarna po vrnitvi na vrh motošporta.”

Dell in Mclaren bosta v prihodnjih letih sodelovala na številnih področjih, kot so varnost, transformacija delovnega okolja,  in optimizacija digitalnih tehnologij z velikim poudarkom na tehničnih inovacijah. 

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje