Formula 1 na Portalu F1.si v sezoni 2018

0

Formula 1 se vrača in nova sezona je tik pred vrati. Tudi v sezoni 2018 bomo poskrbeli, da boste vselej na tekočem z aktualnim dogajanjem v najhitrejšem cirkusu. Aktualne novice, članki, kolumne, analize in komentarji seveda ostajajo del železnega repertoarja, v novi sezoni pa za vas pripravljamo še kar nekaj novosti…

DIRKA PRVAKOV…

Z novo sezono prihaja Dirka Prvakov Portala F1.si, ki bo za F1 navdušence prava popestritev dirkaških vikendov. Pred vsako dirko boste lahko uporabniki Portala F1.si napovedali rezultate posamezne dirke, za kar boste po koncu dirke prejeli določeno število točk. Lestvica uporabnikov bo osvežena po vsaki dirki, ob koncu sezone pa najboljše igralce čakajo lepe nagrade. Več informacij sledi…

V ŽIVO…

Tudi letos bomo za vas spremljali dogajanje ob dirkaških vikendih s komentarji v živo. Dogajanju na prostih treningih boste lahko sledili na Twitter profilu Portala F1.si, kolega Simon Jazbec pa bo tudi v letošnji sezoni kvalifikacije in dirke pospremil z avdio komentarjem.

Komentarjem boste lahko sledili tudi na spletni strani Portala F1.si: V ŽIVO

V ŽIVO

Facebook skupina: F1 SLOVENIJA

Lepo vabljeni tudi, da se pridružite debati v Facebook skupini: F1 Slovenija.

Vse objave iz skupine bodo hkrati prikazane tudi na naslovni strani Portala F1.si. Na ta način pa lahko vsak F1 navdušenec deli vsebine povezane s Formulo 1 vsem obiskovalcem Portala F1.si.

VIDEO VSEBINE…

Določene analize in komentarji, pa tudi zabavne vsebine povezane s Formulo 1, bomo letos za vas pripravljali tudi v video formatu. Vsi videoposnetki bodo objavljeni na samem Portalu, vabljeni pa tudi, da se naročite na Youtube kanal Portala F1.si.

START V NOVO SEZONO…

Mnogi pravijo, da zanimanja za Formulo 1 v Sloveniji ni več, kar ne drži. F1 navdušenci, ki dnevno prebirate vsebine Portala F1.si ste dokaz, da zanimanje za najhitrejši šport ostaja ogromno. Avtorji vsebin le te pripravljamo z velikim entuzijazmom in ljubeznijo do Formule 1 in vabimo vse vas, da nam pomagate pri sooblikovanju F1 Portala, saj je le ta namenjen vsem nam, ki se nam vedno znova poviša utrip v trenutku, ko ugasnejo rdeče luči.

Matej Plešej

@matejf1-si

Portal F1.si je neodvisni F1 portal in slovenska skupnost F1 navdušencev. Vljudno vabljeni, da svojo podporo Portalu F1.si izkažete z donacijo, s katero boste omogočili nadaljno ustvarjanje kvalitetnih vsebin in razvoj. 

[paypal-donation]

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje