F1 TELEVIZIJA TUDI V SLOVENIJI!

5

Na dan je prišel seznam držav v katerih bo možen dostop do nove spletne platforme Formule 1 imenovane F1 TV-PRO. Med njimi je tudi Slovenija!

Pri Liberty Media poudarjajo, da bo nova spletna televizija F1 TV-PRO, ki bo premiero doživela v letošnji sezoni najboljši način za spremljanje Formule 1.

Novi lastniki Formule 1 tako predstavljajo uradno “streaming” platformo, ki bo na voljo od aprila, navijač pred TV zaslonom pa si bo lahko prenos režiral povsem samostojno, saj bo imel dostop do kamer na vseh 20. bolidih.

Prenose dirk Formule 1 si bodo lahko navijači režirali samostojno

[su_box title=”F1 TV v Sloveniji” box_color=”#af2c2c” title_color=”#ffffff”]F1 TV-PRO Npr: Na večjem delu TV sprejemnika si boste lahko ogledali neposreden prenos dirke Formule 1, hkrati pa si boste lahko nastavili dodatna okna, kjer boste lahko spremljali vašega najljubšega dirkača, “live timing” in vso aktualno statistiko.[/su_box]

 

Zaenkrat je uradno, da bo F1 TV PRO od prve dirke v Avstraliji na voljo v cca 40. državah po vsem svetu, med drugim v Mehiki, Nemčiji, Franciji, Belgiji, Madžarski, ZDA, Turčiji in Avstriji. Liberty Media tako zasleduje svoj cilj globalne dostopnosti do vsebin Formule 1. Cena mesečne naročnine se bo gibala od 8-12 ameriških dolarjev, na voljo pa bo tudi letna naročnina, ki bo znašala cca 100 dolarjev.

Napovednik F1 TV-PRO

https://youtu.be/0g_H18zrmVM

Prve informacije o novi F1 televiziji je razkril direktor digitalnih vsebin pri Liberty Media Frank Arthofer:

Z F1 TV PRO premikamo meje v športnih prenosih, saj se bo prvič v zgodovini zgodilo, da bodo gledalcu na voljo 24 prenosov posameznega športnega dogodka, ki bodo potekali simultano. Spletna platforma je namenjena največjim F1 navdušencem in pa gledalcem, ki si želijo do vsebin Formule 1 dostopati neposredno.

Prihaja F1 TV-PRO – Uradni streaming v štirih jezikih

Uradni streaming Formule 1 naj bi stal 7€ na mesec

guest

5 Komentarji
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Iztok

top

MilanF1

Končno😇

Zan

To smo čakali

Denis Špišič

In kje se da to narocit?