Mclaren v 2018 napoveduje novo ero

0

Zak Brown v sezoni 2018 napoveduje povsem obdobje za Mclaren, ki bo po njegovih besedah v prihajajoči sezoni izgledal povsem drugače tako v vizualnem smislu, kot s predstavami na progi.

Potem, ko je Brown prevzel vodenje Mclarna je v Wokingu zavel svež veter. Mclaren je prekinil neuspešno partnerstvo s Hondo, toda šef britanskega moštva poudarja, da sprememb še ni konec.

Brown je za Motorsport.com razkril, da lahko v Melbournu pričakujemo Mclaren v povsem novi grafični podobi in občutno konkurenčnejši na stezi:

“Bolid bo v novi sezoni izgledal bistveno drugače.”

“Letos bo naš videz povsem prenovljen, celotna znamka Mclaren pa bo dosegla povsem nov nivo. Vemo kako bodo v prihodnji sezoni izgledale nekatere ekipe a menim, da boste pri Mclarnu opazili največjo spremembo, na stezi in izven nje.”

Na vprašanje ali bo Mclaren ohranil svojo značilno papaja oranžno barvo je Brown odgovoril:

“Zagotovo bomo v grafični podobi uporabili del naše zgodovine, a nova barvna shema še ni povsem določena, saj se še zmeraj dogovarjamo z nekaterimi pokrovitelji.”

“Vstopamo v obdobje, ki ga imenujemo “nova era”. V novi sezoni bomo predstavili nekatere izjemne novosti, kot bo npr. nova garaža. Nekaj kar Mclaren v zadnjih letih ni storil je, da bi bil korak pred ostalimi. Ko pridemo v Avstralijo morajo ostali reči: “Ste videli kaj je storil Mclaren?”

“To je nekaj kar je Mclaren vedno bil. Moramo ustvariti ekipo, ki ji bodo zavidali vsi in menim, da smo na pravi poti.”

Mclaren vse bližje povratku k legendarni barvi

Brown pa je še enkrat ponovil, da pri Mclarnu ne bodo za vsako ceno iskali glavnega pokrovitelja:

“Bolj kot glavnega sponzorja, potrebujemo nekakšnega strateškega partnerja. Nekoga, ki ne bo zgolj nalepil svojega imena na naše bolide v Formuli 1, temveč bo sodeloval pri ustvarjanju celotnega Mclarnovega sveta. Želim si ohraniti ime Mclaren, saj gre za izjemno znamko, ki je bila v zadnjih letih precej podcenjena.”

vir:Motorsport.com

Mclaren tudi prihodnje leto brez glavnega pokrovitelja

Mclaren Senna bo ugledal luč sveta

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje