Hamilton, Raikkonen in Mercedes nominirani za prestižno nagrado Laureus

0

Lewis Hamilton in njegovo moštvo Mercedes sta tudi uradno nominirana za prestižno športno nagrado Laureus 2018. Nominacijo si je prislužil tudi Kimi Raikkonen v kategoriji športni trenutek leta.

Hamilton je nominiran v kategoriji športnik leta in se bo za prestižno nagrado pomeril s teniškima legendama Rogerjem Federerjem in Rafaelom Nadalom, atletom Mo Farahom in štirikratnim zmagovalcem kolesarske dirke Tour de France Chrisom Froomom.

Mercedes je že četrtič zapored med nominiranci za ekipo leta. Srebrne puščice so se znašle v družbi francoske ekipe v Davisovem pokalu, košarkarskega moštva Golden State Warriors, zmagovalcev Superbowla New England Patriotsov, novozelandske ekipe v jadralnem America’s cup in nogometnega giganta Real Madrida.

Nominacijo v kategoriji športni trenutek leta pa si je s tem, ko je po odstopu v Barceloni potolažil objokanega navijača prislužil tudi Kimi Raikkonen.

Vrhunci sezone: Kimi in Tomas od solz do smeha

Letošnja razglasitev zmagovalcev bo 27. februarja v Monaku, svoj glas pa lahko oddate na uradni spletni strani Laureus 2018.

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje