Red Bull Ricciardu: Ne bomo večno čakali

0

Daniel Ricciardo je pred kratkim povedal, da si bo za odločitev kje bo nadaljeval svojo kariero po naslednji sezoni vzel toliko časa, kot ga bo potreboval. Avstralcu pa pri Red Bullu sporočajo, da na njegovo odločitev ne bodo čakali v nedogled.

Ricciardu pogodba z Red Bullom poteče po naslednji sezoni, avstralski dirkač pa je nedavno dejal, da mora pred podpisom nove pogodbe še dobro razmisliti, saj gre po njegovem mnenju za najpomembnejše obdobje njegove kariere.

Šef ekipe Red Bull Christian Horner pa svojega varovanca opozarja, da bodo v kolikor se Ricciardo kmalu ne odloči, pri avstrijskem moštvu začeli pogovore tudi z drugimi dirkači:

“Mislim, da Daniel ve kje so prednosti Red Bulla in kaj pridobi, če ostane v našem moštvu tudi v prihodnosti.”

“Razumem, da je trenutno v obdobju kariere, ko mora premisliti o vseh možnostih. Težava pa je v tem, da ga ne bomo večno čakali, saj imamo tudi mi nekatere dobre alternative. Kljub temu pa je naša prioriteta, da nadaljujemo s trenutno dirkaško zasedbo.”

“Občutek imam, da želi najprej izvedeti, ali bodo naši pogonski sklopi konkurenčni Mercedesu in Ferrariju. Tudi to je glede na vse težave, ki smo jih imeli v zadnjih letih razumljivo.”

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje