Milijarder Rotenberg Sirotkinu odpira vrata Williamsa

0

Ruski milijarder Boris Rotenberg je priznal, da dela vse kar je v njegovi moči, da Sergeyu Sirotkinu pomaga do dirkaškega sedeža pri Williamsu v prihodnji sezoni.

V zadnjem času spremljamo številne preobrate v zgodbi okrog edinega preostalega prostega dirkaškega sedeža pri moštvu Williams, za prihodnjo sezono Formule 1. Pri britanskem moštvu so sporočili, da odločitev ne bo znana pred Januarjem, kot najbolj resna kandidata pa se še naprej omenjata Sergey Sirotin in Robert Kubica.

Lastnik banke SMP, milijarder Boris Rotenberg je za ruske medije priznal, da si močno prizadeva, da bi Sirotin naslednje leto dirkal v Formuli 1:

“Nerad karkoli govorim preveč vnaprej. To je podobno, kakor pri nogometu, ko vselej trdiš, da si želiš zmagati zgolj naslednjo tekmo.”

“Upamo in delamo vse kar je v naši moči, da bi Sergey v prihodnji sezoni dirkal v Formuli 1, toda ni vse odvisno od nas. Upam, da nas pri Williamsu razumejo. V vsakem primeru pa si Sergey zasluži mesto na startni vrsti Formule 1.”

“Premagal je konkurenco, bil je hitrejši od Kubice in nekje na nivoju Strolla. Sedaj imamo priložnost, da ga posedemo v bolid Formule 1.”

Boris Rotenberg si močno prizadeva za Sirotkinov sedež pri Williamsu

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje