Mclaren vse bližje povratku k legendarni barvi

0

Potem, ko je pred kratkim postalo jasno, da bodi pri moštvu Mclaren tudi v prihodnji sezoni dirkali brez glavnega pokrovitelja so Mclarnovi navijači po vsem svetu dobili novo upanje, da bo bolid moštva iz Wokinga leta 2018 znova obarvan v tradicionalno oranžno barvo v odtenku papaje.

Mclaren bi lahko bil naslednje leto končno obarvan oranžno v odtenku papaje

Šef ekipe Mclaren Eric Boullier je za Marco potrdil, da smo zelo blizu temu, da bomo Mclarnove bolide ponovno videli v legendarnih barvah:

“O tem zelo resno razmišljamo, saj gre za Mclarnove korenine in Mclarnovo legendo. Smo zelo blizu temu, da bomo tradicionalni barvni odtenek vrnili že prihodnje leto.”

Pri Mclarnu prav tako intenzivno delajo na adaptaciji Renaultovih pogonskih sklopov, s katerimi bo moštvo iz Wokinga dirkalo v prihodnji sezoni. Boullier je z dosedanjim delom zadovoljen:

“Sprememba je potekala zelo gladko in brez težav. S tem smo lahko zelo zadovoljni, sodelovanje z Renaultom pa je odlično.”

“Smo zelo dobro organizirani in faza adaptacije je skoraj končana. Sedaj sledi le še delo na samem razvoju našega paketa.”

“Sprememba je pozitivno vplivala na motivacijo znotraj ekipe. Prav vsi v Mclarnu že komaj čakajo, da se vse skupaj ponovno začne. Naše osnovno merilo ostaja Red Bull in storili bomo vse kar lahko, da se bomo znašli v položaju, ko se bomo lahko borili z njimi.

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje