Konec čakanja? Williams naj bi jutri oznanil ime novega dirkača

0

Williamsova saga izbire drugega voznika se očitno počasi približuje koncu.V Grovu naj bi jutri oznanili dirkača, ki bo ob Lanceu Strollu sestavljal Williamsovo dirkaško zasedbo. Viri iz Rusije poročajo, da naj bi sedež pripadel Sergeyu Sirotkinu.

Potem, ko sta bila dolgo v igri za Williamsov dirkaški sedež zgolj Robert Kubica in Paul di Resta, se jima je na testiranju v Abu Dhabiju pridružil tudi Sirotkin. Ruski dirkač, ki naj bi v britansko moštvo s sabo pripeljal tudi 15 milijonov evrov sponzorskega denarja, pa je očitno vodstvo ekipe Williams najbolj prepričal.

Ruska agencija Taas poroča, da naj bi jutri, 15. Decembra v Grovu tudi uradno potrdili Sergeya Sirotkina, kot svojega dirkača za sezono 2018. Predsednik ruske moto-športne zveze Igor Yermilin je ob tem povedal:

“Vsi ruski navijači z nestrpnostjo čakajo na uradno potrditev dogovora med Sirotkinom in Williamsom v zelo bližnji prihodnosti. Kakor mi je znano Sergeyev menedžment intenzivno dela na tej zadevi.”

“Ob idealnem scenariju bi bila v ekipi oba ruska dirkača, poleg Sirotkina tudi Kvyat, kar pa trenutno žal ni možno. V vsakem primeru pa si oba zaslužita, da dirkata za Williams ali katerokoli drugo moštvo.”

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje