Vettel: Odločil je start, Mercedes je bil hitrejši

0

Sebastian Vettel je bil po zmagi na VN Brazilije razumljivo zadovoljen in poudaril, da je do odločitve prišlo takoj po startu, ko mu je uspelo prehiteti Valtterija Bottasa v Mercedesu. Nemec se je hkrati tudi zahvalil svoji ekipi in dejal, da je po vseh težavah Ferrarija v zadnjem času zmaga prišla ob pravem času.

“To je bila ena izmed najtežjih dirk v sezoni, saj prostora za napake ni bilo. Moj start ni bil idealen, a dovolj dober, da sem s črte prehitel Bottasa. Nato sem moral dati vse od sebe, saj je bil Valtteri vselej zelo blizu. Imela sva precej podoben ritem, menim pa, da je bil na tej stezi Mercedes vendarle v majhni prednosti.”

“Ta zmaga je zelo pomembna tako zame, kakor za Ferrari. Po dolgem času nam je vendarle uspelo zmagati in zelo sem zadovoljen za celotno ekipo, saj je za nami nekaj težkih tednov z veliko neprespanimi nočmi in dela v tovarni.”

“To zmago posvečam vsem tem fantom, ki so garali na stezi in v Maranellu. Bilo je zelo težko, a danes je odličen dan za vse nas. Rad bi se zahvalil celotni ekipi in vsem navijačem, ki nas podpirajo.”

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje