Boullier: Mclaren ne obžaluje partnerstva s Hondo

0

Šef ekipe Mclaren Eric Boullier je po koncu zadnje dirke letošnje sezone in hkrati zadnje dirke legendarne ekipe s Hondinimi pogonskimi sklopi dejal, da v Wokingu ne obžalujejo neuspešnega triletnega partnerstva z japonskim gigantom. 

V treh sezonah Mclarnov dirkač ni niti enkrat stal na odru za zmagovalce, skupaj pa so zbrali le 31 uvrstitev v točke, ob tem pa si prislužili neverjetnih 845 kazenskih mest zaradi menjave komponent pogonskih sklopov. Boullier pa kljub temu zagotavlja, da pri Mclarnu izkušnje zadnjih treh sezon ne obžalujejo.

“Najprej bi se rad zahvalil vsem ljudem, ki so delali na projektu Mclaren-Honda. Ljudem, ki imajo najvišjo delovno etiko, predanost in strast, ki jo čutijo do ekipe. To jih dela edinstvene v celotni karavani Formule 1. Zahvaljujem se jim, ker so dali vse od sebe, da smo sedaj tu kjer smo.”

“Čeprav je za nami izredno zahtevna sezona, v Abu Dhabiju končujemo partnerstvo s Hondo v boljših odnosih, kot kadarkoli in z veliko medsebojnega spoštovanja.”

“V zadnjih treh letih smo imeli vzpone in padce, a ne obžalujemo ničesar. Mclaren in Honda ostajata tesno povezana in eden drugemu si želimo vse najboljše pri nadaljevanju uspešne zgodovine tako Mclarna, kakor tudi Honde.”

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje