Vettel: Še zmeraj imamo priložnost

0

Kljub temu, da Sebastian Vettel za naslov svetovnega prvaka potrebuje manjši čudež, Nemec še nikakor ni obupal in še zmeraj meni, da ima možnosti, da še petič stopi na vrh Formule 1.

“Da. Mislim, da še imamo možnosti. Sedaj se je potrebno le osredotočiti na naše delo.”

“Imamo odličen bolid in zelo dober paket s katerim bi lahko zmagali na zadnjih dveh dirkah. Ni nam uspelo, kar pa ne pomeni, da ne moremo dobiti dirk, ki so še ostale. Moramo se usmeriti v prihodnost in se osredotočiti na naslednje dirke.”

“Generalno gledano, mislim, da je za nami zelo dobra sezona. Nekateri nas bodo ocenjevali na podlagi zadnjih nekaj dirk, ki niso bile dobre, a menim, da smo ekipa, ki je letos naredila največji napredek.”

“Verjamem, da je le malokdo pričakoval, da bomo letos tako močni in veliko je pozitivnih stvari. Do konca je še nekaj dirk, imamo močan dirkalnik in še zmeraj napredujemo.Vsekakor gremo v pravo smer in imamo zelo sposobne ljudi. Sam ne gledam nazaj ampak se raje osredotočam na prihodnost .”

Vettel je tudi priznal, da mora Ferrari nujno rešiti težave z zanesljivostjo svojega dirkalnika:

“So stvari, ki jih moramo kot ekipa delati bolje. Rešiti moramo težave in k nekaterim zadevam pristopiti nekoliko drugače.”

“Ko iščeš limite bolida je normalno, da greš včasih čez rob. Včasih narediš manjše napake in kasneje pridejo posledice. Vedno je kombinacija večih dejavnikov in okvare se pač dogajajo. Ni prijetno ko se ti zgodi, a nikoli se ne zgodi brez razloga. Naša naloga je, da poiščemo dolgoročne rešitve, da do takšnih težav več ne bo prihajalo.”

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje