Raikkonen zadovoljen s Ferrarijevo formo

0

Kimi Raikkonen je pred VN Japonske povedal, da mu Ferrarijeva forma iz Malezije vliva optimizem pred nadaljevanjem sezone.

Finca navdaja z optimizmom tudi dejstvo, koliko je Scuderia izboljšala svoj bolid glede na začetek letošnje sezone. Čeprav Raikkonenu vse od VN Italije zaradi različnih težav na dirki ni uspelo prevoziti niti enega kroga, je Kimi pripravljen na vrnitev med najboljše. 

“Na zadnjih dveh dirkah nismo prišli prav daleč, toda če pogledamo hitrost in performanse našega bolida, smo lahko zelo zadovoljni.”

“V Maleziji sem bil zelo zadovoljen z obnašanjem bolida. Zaradi težav nam potem ni uspelo startati, a prepričan sem, da smo z razvojem dirkalnika zelo napredovali.”

“Toda napredovali so tudi vsi ostali in ključno bo kdo bo opravil najboljše delo. Videli ste lahko, da je med najboljšimi ekipami precej tesno, veliko je odvisno tudi od konfiguracije steze.”

“Če se hočemo boriti z njimi moramo storiti vse prav in ne smemo delati napak. Vesel sem, da smo tu na Japonskem in prepričan sem, da imamo dobre možnosti, da se borimo za vrh.”

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje