Mclaren bi lahko bil naslednje leto končno obarvan oranžno v odtenku papaje

0

Mclarnov šef Zak Brown je razkril, da je bil odziv Mclarnovih navijačev na barvo bolida s katerim je Fernando Alonso nastopil na dirki za 500 milj Indianapollisa tako dober, da v Wokingu resno razmišljajo da bi legendarni dizajn uporabili tudi na svojem bolidu za prihodnjo sezono.

Že leta se Mclarnovi navijači sprašujejo kdaj se bo na Mclarnov bolid vrnila tradicionalna oranžna barva s katero bi se britansko moštvo vrnilo k svojim koreninam. Zaradi Korporativno-pragmatičnega pristopa Rona Dennisa je namreč Mclaren dolga leta dirkal v sivo-srebrni barvni kombinaciji.

Po Dennisovem odhodu pa smo letos končno dočakali vrnitev oranžne barve, ki pa je navijače nekoliko razočarala, saj odtenek in kombinacija s črno nista povsem zadovoljili pričakovanj. Po Brownovih besedah bi se z naslednjim letom to vendarle lahko spremenilo:

” Počasi bomo začeli razmišljati o dizajnu za prihodnjo sezono in zavedamo se, da navijači želijo “papaja” oranžno barvo na našem bolidu. Ko smo to storili na Indy dirkalniku smo dobili ogromno sporočil naj to storimo tudi v Formuli 1. Trenutno se dogovarjamo z nekaterimi sponzorji, ki prav tako pomembno vplivajo na dizajn bolida. Ne bom pa izključil možnosti, da bomo sledili želji navijačev.”

“Pojavljajo se različne ideje, a počakati moramo na dogovor s sponzorji, potem pa bomo videli kje smo. Nedvomno pa si želimo ohraniti oranžno barvo, saj je del naše identitete, a ni vse odvisno od nas, saj smo kljub vsemu komercialno podjetje”

Oranžna barva se je letos vrnila na Mclarnov bolid, a ni v celoti izpolnila pričakovanj navijačev
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje