Marchionne jezen: Potrebne bodo spremembe!

2

Sergio Marchionne je po zadnjih dogodkih prekinil medijski molk in povedal, da je rezultat zadnjih dveh dirk za Ferrari nesprejemljiv. Šef konjenice iz Maranella je hkrati napovedal spremembe.

Lahko trdim, da bi v Sepangu oba Ferrarija premagala vso konkurenco. Enako lahko trdim tudi za Singapur. To je nekaj kar človeka zlomi. Nekaj je, če ti motor odpove na testiranju. Imeti dirkalnik v prvi vrsti, ki se ne pojavi na startu pa je nekaj zaradi česar bi si lahko izpulil lase.”

“To da imamo težave z motorji je posledica dvojega. Imamo zelo mlado in neizkušeno ekipo, kvaliteta komponent pa ni dovolj dobra za dirkanje na najvišjem nivoju. Morali bomo posredovati.”

“Le sreči lahko pripišemo, da se kaj takšnega ni zgodilo že prej. Zdaj se bomo osredotočili na celotno verigo in uvedli drugačne standarde.”

guest

2 Komentarji
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Kristjan68

Pol se boš pa zbudil.Imeli ste pšraktično dobljeno prvenstvo cca (30pik)fore zdaj pa 34 pik zaostanka .Lojze bo prvak …to je to:))

SimonJazbec

Kristjan enostavno in točno povedano. Prednost Ferrarija v vozniškem točkovanju, je bila, kljub manj zmagam, odraz rezultatov, kajti Hamilton ni imel odstopov. Sam sem kar nekaj prispevkov pisal, o po mojem zmotnem vodenju ekipe, a takrat so bili vsi ti veljaki modro tiho. In ne da me berejo, le če je bilo takrat meni očitno, bi bilo lahko tudi njim.