Kvyat bo od Red bulla zahteval jasen odgovor o svoji prihodnosti

0

Daniil Kvyat se v Austinu po dveh dirkah premora vrača v bolid Toro Rossa. Ruski dirkač pa je pred začetkom dirkaškega vikenda povedal, da bo v kratkem od svojega delodajalca zahteval pojasnila zakaj so ga poslali na prisilni počitek in pa kakšna je njegova prihodnost v okviru Red Bullovega moštva.

“Vsekakor nisem zadovoljen, ker me ni bilo na zadnjih dirkah, a ko pogledam kako je šlo naši ekipi, morda to niti ni bila tako slaba stvar. Forma v Suzuki in Sepangu ni bila najboljša, zato mi ni bilo preveč žal, da me ni bilo tam. Jasno pa si zmeraj želim dirkati.”

“O teh stvareh bomo govorili za zaprtimi vrati in se odločili kakšni bodo naslednji koraki. Seveda bom od Red Bulla zahteval določena pojasnila, saj menim, da si zaslužim jasne odgovore, ki pa jih bomo pridobili skupaj.”

Kvyat poudarja, da ima z avstrijskim moštvom še dvoletno pogodbo, a hkrati priznava, da to ni zagotovilo, da bo še naprej dirkal v Formuli 1, saj lahko Red Bull dogovor tudi predčasno prekine:

“Opravljam svoje delo. Z Red Bullom imam veljavno pogodbo še za dve leti in dokler je tako moram svoje delo opravljati po najboljših močeh. Če se ponudijo druge možnosti pa bomo to rešili skupaj z ekipo in videli kakšni bodo nadaljnji koraki.”

“Sedaj se želim osredotočiti le na naslednjo dirko. Že od začetka sezone menim, da ima naš bolid zelo velik potencial, ki ga še nismo v celoti izkoristili. To še zmeraj lahko popravimo in prav to želim storiti.”

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje