Hamilton: V prihodnjih letih bom Vettlu zagrenil življenje

0

Lewis Hamilton je dejal, da bo z veseljem v prihodnjih sezonah zagrenil življenje Sebastianu Vettlu potem, ko je Nemec pogodbo s Ferrarijem podaljšal še za dodatna tri leta…

Hamilton je včeraj v Austinu slavil novo zmago potem, ko je z manevrom na stezi ugnal glavnega konkurenta Sebastiana Vettla. Britanskega dirkača tako le še nekaj točk loči do nove šampionske zvezdice.

Lewis je v intervjuju za The Sun povedal nekaj misli o Ferrariju in svojemu rivalstvu s Vettlom, ki ga pričakuje tudi v prihodnosti:

“Kot sem že povedal sem velik oboževalec rdečega bolida z vso zgodovino in “brandom, ki ga predstavlja.”

“Za vsakega dirkača bi bila čast dirkati za Ferrari, toda niso me želeli v svojih vrstah. Če bi hoteli, da dirkam za njih bi stopili v kontakt z mano. Želim delati z ljudmi, ki me hočejo. Če me kdo ne želi je to njegov problem.”

“Z veseljem jim bom v prihodnjih letih zagrenil življenje. Vettel je podaljšal še za tri leta in naš cilj je, da naredimo njega in Ferrari nesrečne v naslednjih treh sezonah.”

Hamilton se je dotaknil tudi incidenta do katerega je med rivaloma prišlo letos v Bakuju, ko je Vettel namerno trčil v Lewisov bolid:

“Kar je Sebastian storil v Bakuju, name ni imelo nikakršnega vpliva. To sedaj niti ni več pomembno. Nočem se igrati otroških igric in mu očitati kaj mi je storil.”

“Ko sem bil še otrok sem se večkrat soočil z rasizmom in ko mi je kdo kaj rekel, sem ga želel udariti. Oče pa mi je dejal: Svoje povej na stezi in ga premagaj. Dejanja povedo več kot besede in, ko osvojim prvenstvo bo to utišalo tudi Vettla.”

vir: F1hub
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje