Hamilton: Dirkati z Ricciardom bi bil privilegij

0

Lewis Hamilton je pred začetkom dirkaškega vikenda v Mehiki povedal, da ne bi imel nič proti v kolikor bi v prihodnosti njegov moštveni kolega postal Daniel Ricciardo. Še več, Lewis Avstralca izjemno ceni in pravi, da bi bilo dirkanje z Ricciardom zanj privilegij…

Avstralskemu dirkaču pogodba z Red Bullom poteče po koncu naslednje sezone, Ricciardo pa je že večkrat dejal, da si želi nekoč dirkati s Hamiltonom v istem bolidu dokler je Britanec v najboljših dirkaških letih. Svoje mnenje o tem, da bi v prihodnosti dirkal z Ricciardom pa je povedal tudi Hamilton:

“Daniel je fantastičen dirkač in dirkati z njim bi bilo privilegij. Je izjemen karakter, ki bi v vsako ekipo prinesel veliko pozitivne energije.”

“Mislim, je zanimiva ideja in zame je kompliment, če nekdo reče, da želi dirkati proti meni.”

“Čeprav iskreno ne verjamem, da si dirkači želijo biti z mano v ekipi, saj to ni vedno najboljša stvar. V posameznih primerih pa se lahko razplete zelo dobro, saj obema voznikoma pomaga pri napredku.”

“Daniel ima izjemnega moštvenega tekmeca in mora iz tedna v teden garati, da je hitrejši od Verstappna. Moje mnenje je, da moraš najprej premagati moštvenega kolega, šele nato lahko zares tekmuješ z ostalimi.”

“Po pravici povedano mi je vseeno kdo je moj moštveni tekmec, saj imam občutek, da sem že dirkal proti najboljšemu tukaj (Alonso). Je pa izredno pomembna harmonija znotraj ekipe, saj lahko le tako vsi izkoristijo svoje potenciale.”

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje