Alonso: Ne razumem kako je možno, da ima Vettel več naslovov od Hamiltona

1

Fernando Alonso je pred zaključkom prvenstva podal svoje mnenje o obeh konkurentih za naslov svetovnega prvaka. Španec je za britanski Channel 4 dejal, da se mu dejstvo, da ima Sebastian Vettel več naslovov, kot Lewis Hamilton ne zdi logično.

Hamiltonu ima štiri dirke pred koncem sezone lepe možnosti, da se s četrto zvezdico izenači s Vettlom po številu naslovov svetovnega prvaka. Alonsu se zdi trenutna statistika nepravična saj meni, da je imel Britanec do sedaj uspešnejšo kariero.

“Nima pravega smisla ko vidiš, da ima Seb 4 naslove, Lewis pa 3. Menim, da je imel Hamilton boljšo dirkaško kariero.”

“Ko sem se sam boril za naslov in je Sebastian zmagoval sem včasih imel občutek, da bi si zaslužil več, oziroma bi se lahko razpletlo tudi drugače. Sedaj, ko nisem v boju za sam vrh temu niti ne posvečam velike pozornosti, a sem vesel, da bo Lewis osvojil četrti naslov. Čudno je videti, da ima Vettel 4, Hamilton pa 3. Sedaj bo zadeva veliko bolj logična.

guest

1 Komentar
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
joc

Tako je ko imaš več let zapored daleč najboljši dirkalnik in niti ne rabiš biti vrhunski dirkač, da osvajaš naslove enega za drugim (no saj zadnja leta do letos je bil Hamilton z Mercedesom na istem, ampak ne glede na to je sigurno nekaj boljši dirkač od Vettla)…