Vettel in Raikkonen: Lahko smo še veliko hitrejši

0

Potem, ko je Ferrari dominiral na drugem prostem treningu pred VN Malezije, sta oba dirkača Scuderie pričakovano optimistična pred nadaljevanjem vikenda.

Sebastian Vettel je s časom 1:31.216 postavil nov rekord steze v Sepangu in je bil na suhi stezi v svoji ligi. Še najbližje mu je prišel moštveni kolega, ki pa je zaostal krepko več kot pol sekunde. Seb je kljub suvereni predstavi prepričan, da so izboljšave še možne.

“Zjutraj je bilo vreme slabo in nismo veliko vozili. Na drugem treningu je bilo veliko bolje, bolid pa je dobro deloval takoj od začetka.”

Na koncu smo poizkusili nekaj novih stvari, a na žalost zaradi prekinitve treninga nismo dokončali našega programa v celoti.

Sebastian pa je bil kljub temu zadovoljen s formo svojega Ferrarija:

Bomo videli kaj lahko storimo jutri. Danes je vse delovalo v redu, a vseeno je to samo petek. Dobro predstavo moramo ponoviti tudi jutri.

Zadovoljen je bil tudi Kimi Raikkonen, ki je prav tako prepričan, da Ferrari še ni pokazal vsega:

“Moj bolid je bil že danes dober, a se lahko še izboljšamo. Zagotovo smo lahko še veliko hitrejši. 

“Časi krogov niso tako pomembni, saj ne vemo kaj so počeli ostali. Mi smo naredili svoj program in vse je potekalo gladko. Na novem kompletu gum sem storil nekaj napak, drugače pa je bil zelo pozitiven dan.

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje