Vettel: Enostavno bi bilo dolgočasno…

0

Sebastian Vettel kljub povprečni formi in velikim zaostankom za Mercedesom v Monzi ni zaskrbljen. Nemec zatrjuje, da je Ferrari močan in optimistično zre v nadaljevanje sezone…

Vettel je na dirki v Monzi po štartu iz 6. pozicije vendarle prišel do stopničk, a hkrati močno zaostal za Mercedesovima dirkačema in izgubil vodstvo v svetovnem prvenstvu. Kljub temu pa Seb ni bil slabe volje in z optimizmom odhaja v Singapur:

“Sem zelo, zelo dobro razpoložen in sploh nisem zaskrbljen.”

“Bil je težak vikend a vem, da je še veliko do konca. Podpora, ki smo jo imeli v Monzi je bila neverjetna. Kljub številkam, zaostanku in vsem negativnostim, ki jih omenjajo mediji se počutim zelo pozitivno.”

“Prepričan sem, da bodo ljudje odšli v pisarno bolj motivirani, kot kadarkoli prej. Imamo izjemno vzdušje. Moramo ga samo ohraniti. To je potovanje in videli bomo kam nas bo pripeljalo.”

“Vzdušje v Ferrariju je odlično.”

“Če pogledamo kje smo bili pred tremi leti smo naredili velik korak naprej, toda nismo niti blizu temu, da bi bili zadovoljni. Preprosto to še ni dovolj.”

“Ferrari mora biti v ospredju in Ferrari mora zmagovati povsod.” To je cilj, ki ga želimo doseči.”

Vettla prav tako ne skrbi dejstvo, da prihajajo dirkališča, ki na papirju mnogo bolj ustrezajo Mercedesu. (Sepang, Suzuka, Austin, Abu Dhabi;)

“Znam brati, toda ne zanima me kaj piše na papirju. Rad dirkam na teh stezah in se jih veselim. Ta trenutek sicer izgleda, da je Mercedes v prednosti, a tako kot oni tudi mi razvijamo bolid.”

“Mnogo bolj sem osredotočen kaj se dogaja v naši ekipi. V Ferrariju. Prihajajo novosti, ki me navdajajo z optimizmom, a počakajmo.”

“V dirkanju je vedno še kakšen dodaten dejavnik, ki ga ne moreš predvideti in to mi je všeč. Uživam v teh trenutkih.”

“Tukaj smo, da dirkamo in težje je, tem bolj je zanimivo. Če bi bilo enostavno bi bilo dolgočasno.” Zelo se veselim nadaljevanja sezone.”

Vettel: Tukaj smo, da dirkamo. Čim težje bo, tem bolje.
vir:F1i.com
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje