Raikkonen: Težko bi naredil kaj drugače

0

Kimi Raikkonen je po trčenju z moštvenim kolegom in Maxom Verstappnom dirko za VN Singapurja končal že v prvem ovinku. Finec je startal odlično in se v trenutku prebil ob bok Sebastiana Vettla, ko ga je od zadaj zadel Max Verstappen.

Prvič v zgodovini se je zgodilo, da sta oba Ferrarijeva voznika dirko končala že v prvem krogu. Kimi je po dirki povedal:

“Dobro sem startal, nato sem bil zadet in dirke je bilo konec. Nič nisem mogel storiti, da bi se izognil trčenju razen tega, da bi slabo startal in me ne bi bilo zraven.”

“Ne vem kaj je počel Max. To morate vprašati njega. Mislim, da bi sam težko storil karkoli drugače. Imel sem dobrih prvih 100 metrov, a potem je bilo dirke konec. Odstopili smo in to je to.”

Na vprašanje kdo je bil kriv za incident je Finec odgovoril:

“Na koncu dneva to niti ni pomembno, saj to ne spremeni rezultata. Ostali smo brez točk in to je pomembno. Kar sledi potem tega ne bo spremenilo.”

“Dejstvo je, da ko nismo več v dirki tega ne moremo več spremeniti. Za našo ekipo je boleče, da smo takoj ostali brez obeh bolidov, ampak tako pač je.”

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje