Alonso: Ko sem dirkal s Palmerjem so komisarji pili Heineken

3

Fernando Alonso je po dirki okrcal žirijo dirke. Alonso je v izjavi za medije dejal, da so  si komisarji ob incidentu z Jolyonom Palmerjem morali privoščiti kozarec piva Heineken, ki je glavni pokrovitelj Formule 1.

Alonso in Palmer sta se borila za 12. mesto, ko je Britanec sekal drugo šikano, potem pa špancu ni vrnil pridobljene pozicije. Palmer je bil sicer kaznovan s pet sekundno kaznijo, a je kasneje odstopil. Alonso pa se ni strinjal z višino kazni, ki so jo komisarji dodelili dirkaču Renaulta.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=pkuOKBADHmI”]

“V šikano sva prišla drug ob drugem. Zavirala sva pozno, le da sem jaz zvozil šikano, on pa ne. Nato pa še ni vrnil mesta.”

“Ponavadi je to zelo jasno. Ko eden dirkač zvozi ovinek, drugi pa ne, mu mora ta takoj vrniti mesto.” Toda očitno so pri Fii tokrat pili Heineken.”

“To ni moja interpretacija in res ne vem kaj so komisarji tokrat počeli. Čeprav to v borbi za 16. mesto niti ni pomembno, si gledalci zaslužijo nekaj normalnega in ne cirkus.”

Alonso je menil, da pet sekundna kazen ni bila dovolj:

“Nikakor. Izgubil sem še vsaj deset sekund, ko sem potem vozil za njim.

guest

3 Komentarji
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Varandero

Keš picka zdaj pa joka v Ferariju 5 sezon 11 zmag nikoli ni bil top voznik dva naslova z Benetton je osvojil ker je bil bolid top ostalo v Ferariju je dobil top avto pa je uničil vse tak kot povsod. Hamilton je hammertime car

joc

Daj ne seri, Alonso nikoli ni imel Top bolida, drugače bi imel že kar nekaj naslovov več in je kar hočeš nočeš vrhunski voznik, trenutno verjetno najboljši…

Mclarnovaguma

Ti bos brihtn…