Vettel: Pri Ferrariju ni moštvenih ukazov!

0

Sebastian Vettel je na tiskovni konferenci pred VN Italije povedal, da zaenkrat še ni potrebe, da bi pri Ferrariju izvedli moštvene ukaze. Nemec je hkrati zanikal, da naj bi mu Kimi Raikkonen pomagal na letošnjih dirkah.

Sebastian je danes v Monzi zatrdil, da moštvo iz Maranella ne favorizira nobenega dirkača in, da imata z Raikkonenom enakovreden status:

“S Kimijem že vso sezono dirkava drug proti drugemu.”

“Po VN Madžarske sem lahko prebral, da mi je pomagal do zmage. Mislim, da mi ni ničesar podaril. Tudi če vprašate njega vam bo to jasno povedal.”

“Mislim, da če bi imel pravo priložnost da me napade, bi to storil. In prav bi bilo tako. Tudi jaz bi poizkusil v takšnem primeru. Oba dirkava za Ferrari in poizkušava dati vse od sebe.”

“Če pride do situacije, ko se boriš za isti kos asfalta, se zgodi to kar se je pri Force Indii. Vedno dirkaš zase, pa tudi za ekipo in to je nekaj na kar ne smeš pozabiti.”

“Ne vem kaj počnejo ostali, a midva greva vsakič s polnim plinom, potem pa vidimo kaj se zgodi. Dirkanje je nepredvidljivo. Vedno lahko misliš na scenarije, a okoliščine so vedno drugačne.

Vettel: Zaenkrat ni potrebe po moštvenih ukazih

 

@F1press
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje