Vettel: Podaljšanje s Ferrarijem ni bilo nikoli pod vprašajem…

0

Sebastian Vettel je povedal, da podaljšanje pogodbe s Ferrarijem nikoli ni bilo zares pod vprašajem, kljub temu, da je Nemec priznal, da se je pogovarjal tudi z drugimi ekipami…

Včeraj je Ferrari oznanil, da Sebastian Vettel še za tri sezone ostaja dirkač Scuderie in s tem končal vsa namigovanja o Nemčevi morebitni selitvi k Mercedesu. Seb je po podpisu nove pogodbe povedal, da je zelo zadovoljen, da ostaja del Ferrarija.

“To ekipo imam zelo rad in obožujem strast vseh, ki delajo za znamko. Mislim, da je Ferrari nekaj posebnega.”

“Vsi govorijo o Ferrarijevi legendi. Ta legenda je živa zaradi ljudi, ki dan za dnem neumorno delajo za razvoj Ferrarija.” Strast, ki jo čutijo do Scuderie pa jim omogoča, da naredijo korak več kot konkurenca. Lepo je biti del takšne družine.”

Vettel je priznal, da je bil v stikih tudi z drugimi moštvi, a je Nemec zatrdil, da nikoli ni imel resnega namena zapustiti Maranello.

“Toliko časa sem že v F1, da poznam veliko ljudi in normalno je da se pogovarjamo o stvareh. A nikoli ni bilo kaj zelo resnega. Moj namen je bil ostati pri Ferrariju, saj še nismo dosegli svojih ciljev. Misija torej še ni končana.”

“Hočem zmagati v rdečem. Schumacher je zmagoval in osvajal naslove v rdečem. Nimam namena, da bi stopil v njegove čevlje, a je vsekakor moja velika inspiracija.”

“Zmagati s Ferrarijem so moje sanje in največji izziv, ki ga želim doseči.

Vettel: Želim zmagati z rdečim bolidom!
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje