Vettel: Hamilton je vedno zraven!

0

Sebastian Vettel je že od časa, ko sta z Britancem skupaj dirkala v kartingu in kasneje v Formuli 3 vedel, da gre za posebnega dirkača, ki bo prej ali slej krojil svetovni vrh motošporta. Trenutno pa se akterja borita za naslov svetovnega prvaka v najelitnejši Formuli 1. Seb je o svojem rivalu pred nadaljevanjem sezone povedal:

“Spomnim se ga leta 1999, ko je bil 3. v evropskem karting prvenstvu. Z ekipo v kateri sem dirkal smo si rekli: Ta fant bo šel do konca.”

“Nato sva se srečala leta 2005 v prvenstvu Formule 3, kjer je bil že drugo sezono, ko sem jaz debitiral. Nekajkrat sem se mu pridružil na stopničkah to pa je bilo to. Nisem imel možnosti. Odpihnil je konkurenco.”

Vettel in Hamilton sta se merila že v Formuli 3

“Seveda bi lahko rekli, da je bil izkušenejši, da je imel odličen bolid itd. Toda dejstvo je, da je bil ne glede na okoliščine vedno zraven. Na eni dirki se ti lahko posreči, ko pa to počneš celo leto to ne more biti več sreča.”

“Je ekstremno hiter, zelo talentiran in odličen v tem kar počne. Menim, da nima nobenih težav, da je hiter in se lahko prilagodi na dirkanje v vseh vremenskih razmerah. Toda ni nepremagljiv.”

Po incidentu v Bakuju je simpatij konec. Rivala čaka neusmiljen boj za naslov svetovnega prvaka
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje