Paddy Lowe ne izključuje Alonsove selitve k Williamsu

2

Britanski inženirski genij Paddy Lowe, ki je pred letošnjo sezono zapustil Mercedes in se preselil k Williamsu ne izključuje možnosti prihoda Fernanda Alonsa.

Potem, ko Alonso pri Mclarnu doživlja vse večje frustracije je v Spaju zaokrožila govorica, da naj bi bil pripravljen Lawrence Stroll (Lancov oče) odpreti denarnico in v Grove pripeljati dvakratnega svetovnega prvaka, ki bi lahko pozitivno vplival na napredek njegovega sina. Tehnični direktor Paddy Lowe zaenkrat te možnosti ni zavrnil:

“Trenutno smo v obdobju, ko slišimo raznorazne govorice. Nismo še objavili imena dirkačev za prihodnjo sezono, saj smo še v fazi dogovarjanja.”

“Ne morem odpisati možnosti Fernandovega prihoda. Na voljo je veliko dobrih dirkačev in poizkusili bomo dobiti najboljše kar jih lahko.”

Za zmage potrebuješ tako dober bolid, kot dobrega dirkača. Potrebno pa je pripraviti čim boljši dirkalnik, da lahko privabiš čim boljše dirkače.”

Ekipa in dirkač sta močno povezana. Dober dirkač pomeni še dodatno motivacijo za vse, ki delajo na bolidu saj vedo, da bo njihovo delo maksimalno izkoriščeno na stezi.”

Bo Lawrence Stroll sinu pripeljal Fernanda Alonsa?
guest

2 Komentarji
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Marko

Williams je ze naredil ze no napacno potezo , ko je zaradi denarja v mostvo v mostvo vzel Strolla. Glede na dejstvto, da vsak tocka v prvenstvu prinese lepe denarce se bo na koncu morda izkazalo, da bi ) ce bi imeli kaksnega drugega drikaca namesto Strolla) zasluzili vec denarja kotji ga je bogati ocka nastel. S prihodom ALonsa menim , da bi bila to napaka stevilka 2 saj Willams ni sposoben narediti naslednje leto dirkalnik ki bi bil v TOP3. In kaj bodo dobili -sicer zares vhunskega vozynika vendar zafrustriranega ki pa nikioli ni delal za mostvo pac pa… Preberi več