Hamilton: Vettel noče biti moj moštveni kolega!

2

Kljub temu, da vse kaže, da potem, ko je Ferrari podaljšal pogodbo s Kimijem Raikkonenom v Maranellu ostaja tudi Sebastian Vettel, nekateri še vedno verjamejo, da lahko doživimo šokantno selitev Nemca k Mercedesu. Olje na ogenj takšnim govoricam priliva dejstvo, da v Brackleyu še niso podaljšali pogodbe Valtteriju Bottasu.

Lewis Hamilton je v pogovoru z mediji takšne navedbe zavrnil saj meni, da Vettel pri srebrnih puščicah ne bi bil deležen takšnega statusa, kot ga ima pri Ferrariju.

“Povem, kar je že očitno, ampak Vettel noče biti moj moštveni tekmec. Če bi bil pri nas ne bi bil v položaju, kot je sedaj saj naša ekipa ne deluje na takšen način.”

“Mislim, da je malo verjetno, da bo prišel k nam, toda pripravljen sem dirkati proti komurkoli. Dirkanje z najboljšimi dirkači je zmeraj dobra stvar.”

Hamilton vztraja, da bi morali pri Mercedesu nadaljevati s trenutno zasedbo:

“Mislim, da je ekipa trenutno v zelo dobrem položaju. Na zadnji dirki se je videlo kako odlična ekipa smo.”

“V letošnji sezoni sam nisem spreminjal ničesar kar počnem, toda v ekipi je nov element, ki deluje. Dvomim, da je kateri od šefov pri Mercedesu nezadovoljen s tem kar imamo zdaj, zato se mi zdi malo verjetno, da bi karkoli spreminjali.”

Hamilton bo v Spaju štartal svojo 200. VN in Britanec je pripravljen na boj za naslov:

Vettel vodi v prvenstvu, ker je bil bolj zanesljiv. Sam si želim predvsem več konsistentnosti v drugi polovici sezone.”

“Vemo kaj se dogaja z našim bolidom in vemo, kje se moramo še izboljšati. Ne potrebujemo velikih premikov, moramo samo opraviti svoje delo.”

“Med poletnim premorom sem razmišljal o mnogih stvareh, a nekaj je jasno. Tukaj sem s srcem, tukaj sem, da zmagam in tukaj bom ostal. Že tako dolgo dirkam, da bi kdo mislil, da želja po zmagi ni več tako velika, toda ta je močnejša kot kadarkoli.”

Lewis Hamilton: Vettel ne želi dirkati z mano!
guest

2 Komentarji
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
MatjazCV

Hehe, psihološke igrice so se začele 😀

SimonJazbec

Matjaž, točno to😉😉