Hamilton: Če odidem iz Mercedesa, odidem iz Formule 1!

0

Čeprav Lewis Hamilton priznava, da bi bilo zanimivo in popularno dirkati za Williams ali Ferrari, Britanski šampion ne vidi razloga, da bi zapustil moštvo Mercedesa.

Hamiltonu po naslednji sezoni poteče pogodba z Mercedesom v katerega je prišel leta 2013 in s katerim je osvojil dva naslova svetovnega prvaka. V zadnjem obdobju smo priča številnim govoricam, da naj bi si Lewis želel selitve v Maranello ali pa odšel v predčasni pokoj. Toda Britanec umirja žogico in dodaja, da vsaj zaenkrat ostaja v Brackleyu.

“Če bi zapustil Mercedes bi si želel to kar počnemo tukaj prenesti v drugo ekipo, toda ali si to res želim? Je to sploh potrebno?”

“Seveda spremljam ostale ekipe in razmišljam kako super bi bilo nekoč dirkati za legendarni Williams in jim pomagati, da se vrnejo na vrh, a nimam čarobne paličice.”

“Ne vem kako dolgo bo trajalo in ali jim bo sploh še kdaj uspelo. Je pa dejstvo, da zelo spoštujem Franka Williamsa in zgodovino njegove ekipe”.

Lewis zaenkrat nima namena sesti v Kimijev Ferrari

“V Mclarnu sem že dirkal, opravil sem svoje delo in imel ob tem izjemno izkušnjo z ekipo”.

“Ferrari je tako edina realna možnost, ampak trenutno zelo uživam v Mercedesu. Rad delam z ljudmi, ki so tukaj in rad sem del vsega kar predstavlja Mercedes Benz.” Sem zelo srečen, da sem tukaj.”

“Povem vam, ko sem se pridružil tej ekipi si nihče ni predstavljal kaj vse bomo dosegli skupaj. To je okolje v katerem živim. Nikoli si nisem niti predstavljal, da bi lahko bilo bolje in prepričan sem, da nobena druga ekipa nima takšnega delovnega okolja.”

“Nihče drug ne skrbi za svoje voznike, kot Mercedes. Tudi po končani karieri vozniki ostanejo del “branda” in postanejo ambasadorji Mercedesa. Bila bi zelo težka odločitev vse to zavreči in oditi v drugo ekipo.

Lewis Hamilton si ne predstavlja življenja izven Mercedesa.

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje