Grosjean je pripravljen, da postane svetovni prvak v pravem bolidu.

0

Romain Grosjean verjame, da ima vse kvalitete, da s konkurenčnim dirkalnikom postane svetovni prvak, a hkrati priznava, da mora bolje obvladovati svoje emocije, če želi dirkati za najboljša moštva.

Francoz, ki bo tudi v prihodnji sezoni dirkal za moštvo Haas, še ni obupal nad sedežem v top ekipah. Grosjean ne skriva, da si najbolj želi Kimijev sedež pri Ferrariju:

“Moje dirkanje, fizična pripravljenost in sodelovanje z ekipo so na zelo visoki ravni. Pripravljen sem, da se v konkurenčnem moštvu borim za naslov prvaka.”

V zadnjem obdobju pa je Romain bolj kot z vožnjami izstopal z izražanjem nezadovoljstva, ko je preko “team radia” pred celim svetom kritiziral svoj dirkalnik in ekipo, a Francoz meni, da to kaže le na njegovo veliko željo, da izvleče maksimum iz bolida:

“Postanem frustriran zato, ker hočem zmagati. Ko postanem frustriran pa govorim preko radia. Kje drugje bi sploh lahko to počel?”

“Lahko bi samo rekel: V redu, zmagati ne morem. Bom samo pobral svoj denar in odšel domov.”

“Če bom prišel do točke, ko bom star 31 in bom hotel postati svetovni prvak je moja kariera bolj ali manj končana.”

Romain Grosjean po radijski zvezi:

“Zame je pomemben ta zmagovalni duh, da nisi srečen, ko premagaš moštvenega kolega in si hkrati na 14. startnem mestu. To zame ni dovolj”.

“Za nekatere je, sem vesel za njih ampak zame ne bo nikoli.”

“Vem, da moram umiriti svoje emocije, ko govorim na “team radiu” ampak frustriran sem, ker hočem zmagati.

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje