Alonso: Mclaren je vse močnejši!

0

Fernando Alonso je mnenja, da bolj ko se letošnja sezona stopnjuje in bliža koncu, močnejši je njegov paket Mclaren-Honde. Po začetnih frustracijah pa moštvo iz Wokinga vendarle dela korake naprej v razvoju bolida.

Španec je kljub vsem težavam v letošnji sezoni prikazal odlične predstave in po točkah v Bakuju, na Hungaroringu z izjemno vožnjo prišel celo do 6. mesta.

Fernando se zaveda, da dirkališče v Spaju ni pisano na kožo njegovi ekipi, kljub temu pa je dvakratni svetovni prvak prišel v Belgijo odlično razpoložen:

“Rad imam prvo dirko po poletnem premoru. Odličen občutek je, ko se vrneš spočit, sproščen in pripravljen za drugo polovico sezone.”

“Užival sem v prostem času z družino in prijatelji, trdo sem treniral in že komaj čakam, da znova sedem v bolid.”

“Spa je fantastičen. Za mnoge od nas je to najljubša steza. Ima legendaren ugled in to povsem zasluženo.” Občutek, ko voziš skozi Eau Rouge  ne moreš doživeti v nobenem drugem ovinku. V bolidu si tako nizko, da ko voziš po klancu navzgor vidiš samo nebo. Popolnoma noro.”

Španec je med vrsticami tudi namignil, da bo vendarle tudi naslednjo sezono dirkal za Mclaren.

“Tekom sezone postajamo vse boljši in boljši. Upam, da se bomo še izboljšali in v drugem delu leta večkrat prišli do točk.”

Z ekipo se zavedamo, da bo v Spaju težko, saj tukaj skoraj tri četrtine kroga vozimo s polnim plinom. Vemo, da nas čaka veliko dela, a krog je dolg in veliko je možnosti za prehitevanje, zato bomo dali vse od sebe, da dosežemo dober rezultat.

Fernando Alonso je prišel v Belgijo odlično razpoložen

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje