Ferrari razkriva karte, Vettel hoče Kimija!

1

Poročali smo že, da bodo pri Ferrariju na vse načine poizkušali zadržati štirikratnega svetovnega prvaka. Tudi predsednik Scuderie Sergio Marchionne je medijem že razkril, da nova pogodba čaka samo še na Vettlov podpis. Po poročanju medijev naj bi Seb imel na mizi triletno pogodbo vredno okoli 130 milijonov evrov s čimer bi postal najbolje plačan dirkač v karavani. Bojda pa nemec, kot pogoj za ostanek v Maranellu zahteva tudi podaljšanje pogodbe s Kimijem Raikkonenom. Marchionne pa naj bi bil pripravljen fincu ponuditi enoletno pogodbo s katero bi Kimi prejel okoli 5 milijonov evrov fiksne plače brez bonusov na rezultate.

Odločitev Sebastiana Vettla, kje bo dirkal v prihodnji sezoni bo najbrž sprožila cunami prestopov. Ali bo Mercedes odgovoril?

Sebastian Vettel si želi, da bi bil Kimi še naprej njegov moštveni kolega.

Preberi še:

https://portal-f1.si/2017/07/11/seb-bo-podiral-domine/

guest

1 Komentar
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Simon Jazbec

Brez zamere, tudi sam sem pisal o športnem obzorju vodstva ekipe, in vprašanje je, bo Sebastian Vettel podpisal, bo Kimi Raikkonen podpisal ( po ponižanju v Monaku) in glede kako se resnica o nujnosti kogar koli v F1 hitro menja….nisem prepričan Dejstvo je, da v konstruktorsko mošnjo Kimi ni prispeval dovolj, da sam ni videti srečen, in da si tudi manjše ribe želijo sprememb. Sicer je toplo, tako da se v tujih spletnih bere o povratku Coswortha, obveznosti HALO, o tem da bo v 2 polovici dirk poplava kazni glede menjav komponent pogonskega sklopa …. Kaj bo, bomo videli, da… Preberi več