Alonso pripravljen na dirko sezone!

0

Mclarnov super zvezdnik se zaveda, da bo imel na VN Madžarske bržkone najboljšo priložnost za dober rezultat v letošnji sezoni.

Fernando Alonso prihaja na Hungaroring z visokimi upi na dober rezultat zaradi zavite konfiguracije dirkališča, kjer moč pogonskega sklopa ne igra tako velike vloge.

“Zavedamo se, da je na papirju to dirkališče naša najboljša priložnost to sezono. Steza je kratka in zavita, pomen moči motorja je manjša, dirkač pa mora za dober krog izkoristiti vse prednosti šasije.”

“Vselej se rad vračam v Budimpešto. Nameščeni smo v središču mesta, kjer uživamo v razgledu in se počutimo, kot del mesta celoten konec tedna. Temperature so vselej visoke, dober rezultat pa pomeni dodaten zagon pred poletnim premorom.”

“Za nas bo, kot vedno najbolj pomembna zanesljivost. Tudi če nam steza bolj ustreza moramo najprej imeti vikend brez težav, da lahko upamo na dober rezultat”

V Silverstonu smo sprejeli pomembne odločitve o kaznih startnih mest, da se na Hungaroringu znajdemo v najboljši možni poziciji za napad na točke”

Fernando Alonso je leta 2003 na Hungaroringu dosegel svojo prvo zmago v F1

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje