Alonso: Imel sem že boljša rojstnodnevna darila

0

Fernando Alonso, ki je danes dopolnil 36 let je v kvalifikacijah osvojil 7. mesto kar je za Mclaren nadpovprečen rezultat v zadnjih sezonah. Španec pa kljub temu ni bil najbolj navdušen nad svojim rojstnodnevnim darilom:

“Osvojiti 7. in 8. mesto na kvalifikacijah je bil naš prvi cilj tega vikenda. To smo dosegli, ampak sem imel že boljša rojstnodnevna darila.  Tukaj sem že zmagal, bil na stopničkah zatorej je 7. mesto najmanj kar smo lahko dosegli na tej stezi saj vemo, da tukaj pogonski sklop ni tako pomemben.”

“Še zmeraj smo precej zadaj zato se bom jutri poizkušal predvsem zabavati. Veliko se  še dogaja v ozadju zato upamo, da se bomo prihodnje leto borili za pole in zmago in ne za 7. mesto.

“Zmaga ali stopničke jutri so malo verjetne, a zgodi se lahko marsikaj. Moja naloga bo predvsem, da izkoristim vsako priložnost, če se najboljše ekipe udarijo med sabo.  Naš rezultat bo bolj odvisen od tega kar se bo dogajalo pred nami, kot pa od nas samih, saj so naše možnosti za napredek omejene.

Fernando Alonso bo jutri poizkušal izkoristiti vsako priložnost, ki se mu bo ponudila.

Ferrari na vrhu v kvalifikacijah!

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje